Despre Noi

Europalbox este o firma romaneasca ce are ca activitati principale productia de:

  • EUROPALETI NOI
  • PALETI DIN LEMN NON EURO (UNICA FOLOSINTA)
  • BOXPALETI METALICI 

precum si colectarea si repararea de paleti uzati si reintroducerea acestora in circuitul economic.

Firma are 40 de angajati care datorita experientei si calificarii in domeniu, precum si a utilajelor performante utilizate reusesc sa produca europaleti care sa satisfaca atat cerintele pietii romanesti, cat si partenerilor externi cu care colaboram.

Deasemenea detinem propriul parc auto format din 10 camioane de mare tonaj asigurand transportul de europaleti, paleti non euro si boxpaleti la beneficiar, astfel ca putem livra paleti si boxpaleti in orice punct dorit de client in 24 de ore de la primirea comenzii. Contactele noastre cu diversi perteneri din Europa ne asigura posibilitatea de a onora comenzile la timp.

OFERTA NOASTRA DE EUROPALETI, BOXPALETI SI PALETI NON EURO este foarte variata, in acest sens va putem oferi o gama larga de boxpaleti din metal, europaleti de lemn si plastic utilizati in diverse domenii de activitate. Putem oferi si varianta de inchiriere de europaleti, paleti non euro sau boxpaleti metalici, repararea paletilor si schimbul de europaleti intre ei.

CUMPARARE VANZARE EUROPALETI
Cumparam atat europaleti din lemn cat si boxpaleti metalici in orice cantitate. Europaletii cumparati pot fi noi sau defecti, iar boxpaletii metalici pot fi uzati sau in stare buna. Deasemenea achizitionam toate sortimentele de europaleti si paleti non euro utilizati in industrie

Compania detine un portofoliu vast de europaleti si de boxpaleti. Onoram comenzi pentru orice tip de europaleti din lemn si boxpaleti metalici, satisfacand astfel cerintele tuturor clientilor.

PRODUSE SECOND-HAND
Detinem o gama larga de paleti, europaleti si boxpaleti second-hand formata din europaleti din lemn si boxpaleti metalici, precum si alte tipuri de paleti si boxpaleti atipici.
Toate aceste produse se livreaza pe baza de comanda.